Reacția unui britanic după ce a mâncat o savarină cumpărată de vecinul său român

Data publicării:
britanic
Foto: Twitter/Notinaboyband

Un britanic a povestit o întâmplare haioasă cu vecinul său român, care a descoperit pentru prima dată savarinele într-un magazin din Marea Britanie. Încântat, românul a cumpărat toate prăjiturile și i-a oferit una și vecinului său englez.

britanic
Foto: Twitter/Notinaboyband

„Vecinul meu român tocmai a venit la mine la gard și mi-a spus că vrea să îmi dea ceva. A găsit desertul lui preferat de acasă într-un magazin de aici, pentru prima dată de când s-a mutat, și era atât de încântat încât le-a cumpărat pe toate și a vrut ca eu să gust unul. Imigrația e cea mai tare”, a scris britanicul pe Twitter, unde a postat și o poză cu prăjitura.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea britanicului a devenit virală și a primit aproape 16.000 de aprecieri și aproximativ 2.000 de redistribuiri. Bărbatul a fost copleșit de avalanșa de mesaje primite, dar și de faptul că presa din România i-a preluat postarea. 

„Nu pot să cred câte reacții a primit postarea. O, Dumnezeule, dacă vecinul meu se uită diseară la știri și își vede prăjitura la TV? Trebuie să îi povestesc neapărat despre ce s-a întâmplat. Hai să mergem cu toții în România, sunt generoși și își împart desertul”, a scris britanicul răspunzând la comentariile utilizatorilor de pe Twitter.

„Este incredibil. Toată România îți va trimite prăjituri”, i-a scris un internaut. „O, da, vă rog!”, a răspuns bărbatul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri