Video Revelion cu artificii, manele şi femei la Penitenciarul Gherla. Fetele au dansat la gard pentru iubiţii lor din închisoare

Data actualizării: Data publicării:
fete penitenciar gherla
Iubitele deţinuţilor au venit în faţa penitenciarului şi au cântat şi au dansat pentru ei. Sursa foto: Gherla Info

Au răsunat manelele, în noaptea de Revelion, din Penitenciarul Gherla. În stradă, fetele au făcut spectacol: au dansat și au cântat pentru iubiţii lor din închisoare. Pentru prima dată, deţinuţii au avut parte şi de un spectacol de artificii, organizat la câtiva metri de zidurile penitenciarului, scrie gherlainfo.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Revelionul s-a făcut la Gherla şi după gratii. În noaptea dintre ani, deţinuţii care îşi ispăşesc pedepsele în Penitenciarul Gherla au avut parte de o petrecere. Din boxe au curs manelele lui Dani Mocanu, cu dedicație:

"M-ați băgat în închisoare, nu am să vă iert vreodată
Vin și mă răzbun, chiar de mai intru o dată
Nici o închisoare nu o să mă potolească
Când mă eliberez, o să fiu teroarea voastră!

V-ați pus împotriva mea, nici nu știți în ce-aţi intrat
Răzbunarea nu o opriți cu o mie de mascați
Vin acasă și va arăt ce mi-am pus în gând
Vă nenorocesc pe toți și mă întorc râzând!"

Pentru că nu au putut fi împreună de Revelion, iubitele unora dintre deţinuţi au venit la gardul închisorii. Cu bliţurile telefoanelor în mână, tinerele au dansat şi au cântat în stradă pentru iubiţii care le priveau de la geamul penitenciarului.

La miezul nopții, deţinuţii au avut parte şi de un spectacol de artificii, organizat la câţiva metri de zidurile închisorii. Petrecerea a durat aproape două ore.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri