Noile iPhone au fost puse în vânzare în Australia

Data actualizării: Data publicării:
coada iphone

Australienii au fost primii din lume care şi-au cumpărat noul iPhone. Nu toţi cei care au stat la cozi au şi cumpărat telefonul mult dorit, căci Apple a epuizat, din precomenzi, iPhone 7 Plus şi iPhone 7 în versiunea Jet Black. Noul telefon al celor de la Apple va ajunge azi în 25 de ţări, dar nu şi în România. La noi, iPhone 7 va ajunge pe 23 septembrie.

După un ritual bine stabilit şi exersat la lansarea fiecărui iPhone nou, angajaţii magazinului Apple s-au strâns toţi la intrare şi au aplaudat primii clienţi ca pe nişte vedete, făcându-i să simtă că a meritat aşteptarea.

Sute de oameni au stat la coadă de miercuri, iar mulţi au fost dezamăgiţi pentru că iPhone 7 Plus în varianta Jet Black s-a epuizat din precomenzi.

„Fiind vorba de Apple, credeam că nu se vor epuiza din precomenzi, că au pus deoparte câteva pentru fanii loiali ca mine, care stau la cozi”, spune un bărbat.

Ca să-i consoleze pe cei care nu au căpătat telefonul dorit, Apple le-a dat celor de la coadă câte un voucher de 100 de dolari australieni.

La cozi au stat şi japonezii, ca să pună mâna primii pe noul iPhone, mai ales că în această ţară, noul telefon poate fi folosit şi pentru plata anumitor servicii.

„Sunt foarte încântată, pentru că noul iPhone poate fi folosit pentru a plăti bilete de metrou şi facturi. Abia aştept să îl folosesc la cumpărături”, spune o femeie.

Au fost însă şi unii care regretă inovaţiile pe care le aduceau noile produse Apple pe vremea lui Steve Jobs.

Şi chinezii au fost printre primii care au putut cumpăra noul iPhone. În această ţară însă, Apple are o competiţie dură din partea producătorilor chinezi care oferă telefoane performante la preţuri mult mai mici. Noile smartphone-uri Apple au un preţ de pornire de 649 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri