Aston Martin cu 600 de cai putere

Data publicării:
aston

Aston Martin pregăteşte o versiune şi mai puternică a sedanului sportiv de lux Rapide S. Vorbim despre aproape 600 de cai putere, pe care britanicii i-au testat recent pe celebrul circuit de la Nurburgring.

Aston Martin Rapide AMR este numele celui mai nou model de performanţă pregătit de constructorul britanic. Este o versiune şi mai puternică a lui Rapide S, cu care va împărţi acelaşi motor V12, de 5,9 litri, la care englezii au făcut unele îmbunătăţiri.

Mai exact, noul Rapide AMR, care va fi lansat oficial la sfârşitul anului, va pune la bătaie 595 de cai putere, cu 50 mai mulţi decât actualul sedan sportiv.

Un prototip al modelului de performanţă a fost surprins pe circuitul de la Nurburgring, acolo unde englezii i-au testat puterea. Rapide AMR atinge o viteză maximă de 337 de kilometri la oră şi fuge de la 0 la 100 de kilometri la oră în aproximativ 4 secunde.

De performanţa noului Aston Martin Rapide AMR vor avea ocazia să se bucure doar câţiva pasionaţi de viteză pentru că producţia modelului este limitată la 210 exemplare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri