Auto & Moto Show 2013. 25.000 de vizitatori sunt aşteptaţi din 9 mai la Exporom Pantelimon 

Data publicării:
show

Maşini puternice care dezvoltă împreună mii de cai-putere, automobile clasice cu un look aparte, cele mai noi modele de pe piaţa auto dar şi motociclete care accelerează mai repede decât un bolid vor fi doar câteva dintre atracţiile celei de-a doua ediţii a evenimentului Auto & Moto Show. Peste 25.000 de vizitatori sunt aştepaţi să participe la evenimentul care va avea loc în perioada 9 - 12 mai, în Pantelimon.

Timp de patru zile, pasionaţii de automobile şi motociclete vor putea admira într-un singur loc, la Auto & Moto Show, cele mai recente şi cele mai puternice modele din industrie. 

Dincolo de modelele expuse, vizitatorii se vor putea bucura şi de alte momente spectaculoase. Cel care va deschide evenimentul este Vali Porcişteanu, actualul vicecampion naţional la raliu.

„Voi face o mică demonstraţie la început, în prima zi, pe acele buggy-uri. Pot spune că este pentru prima dată pentru mine când merg cu o astfel de maşinuta, să-i spunem aşa, dar pe macadam. Am mai pilotat astfel de buggy-uri doar pe asfalt. Senzaţia e interesantă, cred că traseul care va fi amenajat aici va fi foarte interesant pentru toti cei care vor participa”, a spus Vali Porcişteanu.

Pentru evenimentul de la centrul expoziţional din Pantelimon biletul de intrare costă 15 lei pe zi, în timp ce abonamentul pentru toate cele patru zile are un preţ de 40 de lei. La show-ul care se află la cea de-a doua ediţie organizatorii se aşteaptă la 25.000 de participanţi, aproape dublu faţă de anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri