Sari la conținut
News Alert

BMW extinde autonomia modelului i3 până la 300 de kilometri

Chiar şi în condiţii de utilizare zilnică, în condiţii meteorologice nefavorabile şi cu aerul condiţionat sau căldura pornite, o autonomie de 200 de kilometri se poate atinge cu o încărcare completă a acumulatorului.

Motorul propulsează BMW i3 de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde. Aceasta face ca BMW i3 să fie, în acelaşi timp, cel mai sportiv şi cel mai eficient automobil electric din segmentul său, cu un consum de energie electrică de 12,6 kWh/100 km.

Obiectivul principal al BMW i este dezvoltarea durabilă. Clientul primeşte asigurarea că modelul său BMW i3 poate fi adaptat la cele mai noi dezvoltări tehnologice într-o manieră de economisire a resurselor.

În principiu, o capacitate a bateriei mai mare cu 50% ar însemna timpi mai lungi de încărcare - dacă tehnologia de încărcare nu ar fi adaptată noilor cerinţe. Pentru a răspunde capacităţii sporite a acumulatorului a fost dezvoltat sistemul de încărcare rapidă AC. 

BMW i3 (94 Ah) va fi imediat recunoscut în culoarea Protonic Blue metalizat, care este disponibilă exclusiv pentru această versiune a modelului. Până acum, această culoare era rezervată pentru automobilul sport hybrid BMW i8.

Când configurează un BMW i3 (94 Ah), clientul poate alege între două nuanţe mate (Capparis White şi Fluid Black) şi, alături de Protonic Blue, trei culori metalizate (Mineral Grey, Platin Silver şi Ionic Silver).