BMW Seria 1, lansat în showroom-uri

Data publicării:
bmw1

Automobilul compact german prezintă un design puternic modificat al părţii frontale şi a celei spate, o ambianţă interioară premium sofisticată şi noi rezerve de putere sub capotă sunt caracteristici ce definesc noua gamă de modele a Seriei 1. Aceasta se prezintă mai expresivă, mai sportivă şi cu un plus de eficienţă.

Cu un cuplu generos disponibil de la turaţii reduse, noile motoare TwinPower Turbo sunt combinate cu tracţiunea spate - în continuare, o particularitate unică în segmentul compact. Astfel, BMW Seria 1 furnizează o experienţă intensă a condusului.

Stopurile LED sunt, fără îndoială, atracţia principală şi demonstrează imediat că este vorba despre un model BMW autentic, conceput să cucerească şoselele.

Selecţia de motoare disponibile pentru noua gamă BMW Seria 1 a fost îmbunătăţită prin adăugarea ultimei generaţii de propulsoare pe benzină şi diesel, cu trei şi cu patru cilindri.

Lista de echipamente standard s-a mărit, ca și puterea motorului cu șase cilindri în linie ce echipează modelul BMW M 135i și dezvoltă 326 de cai-putere.

Noul reper de eficienţă în gama de modele a mărcii este BMW 116d Efficient Dynamics Edition.

Acesta dezvoltă 116 cai-putere, cu un consum de numai 3,4 l/100 km în ciclu mixt.

BMW Seria 1 se comercializează în două variante de caroserie - cu trei și cu cinci uși. Acestea au prețuri de pornire de la 24.000, respectiv 25.000 de euro.

Mai multe informații din industria auto puteți afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri