Video Bogdan Mirică, prezentatorul „La Volan”, a condus în Alpi cea mai frumoasă mașină lansată de nemți în ultimii ani

Data actualizării: Data publicării:
bogdan mirica

În ultimii ani, producătorii germani de automobile premium au fost blamați pentru designul conservator al mașinilor proaspăt lansate. Drept urmare, unul dintre cele mai cunoscute branduri din zona Bavariei a decis să ia atitudine.

Bogdan Mirică, prezentatorul emisiunii „La Volan, a avut ocazia să conducă pe șoselele din Alpi cea mai frumoasă mașină lansată de nemți în ultimii ani. Sâmbătă, imediat după jurnalul de știri de la ora 11:00, aflați care este, doar la Digi24.

„La volan, singura emisiune auto care alocă un spațiu generos și subiectelor despre motociclete, este difuzată la Digi24 în fiecare sâmbătă, de la ora 11:05 la 12:00. Bogdan Mirică, Simona Țăranu și Tibi Troia aduc cele mai noi informații despre maşini, motociclete, biciclete, vehicule neobișnuite... aventuri, povești, locuri și oameni deosebiți.

Televiziunea de știri Digi24 este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține deține primul post Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance Fm și Chill FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri