BUCUREŞTI. Maşini de colecţie şi autoturisme de lux la expoziţia Auto&Moto Show

Data publicării:
auto bun

La expoziţia Auto&Moto Show au fost aduse toate tipurile de autoturisme: de la maşini de epocă pînă la modele de ultimă generaţie. Cele mai admirate au fost însă autoturismele unicat, cum ar fi un model clasic pe care proprietarul şi-a pus propria amprentă. 

„Maşina la bază este un Volkswangen din 1966, care a fost salvat de la fier vechi şi inspiraţia este din maşinile americane ale anilor '50 - '60 în stilul retro, ruginite, doar pentru plăcerea de a fi conduse. Maşina, în momentul de faţă, ca investiţie este undeva la 5.000 – 6.000 de euro”, spune Bogdan Plugaru, unul dintre expozanţi.

Un alt pasionat de maşini este Aurelian, care şi-a pus la treabă talentul pentru a îmbina utilul cu plăcutul.

„Această artă este altceva decât pictura clasică. Ca timp de execuţie, depinde foarte mult de complexitatea desenului, de la o săptămână, până la o luna-două”, spune tânărul căruia îi place să picteze maşini. Cei care îşi doresc o astfel de maşină pictată trebuie să arunce în joc mii de euro.

De admiraţie a avut parte şi o maşină al cărei sistem de sunet rivalizează cu cele din cluburi. Astfel de sisteme pur şi simplu crează o atmoferă deosebită în cadrul evenimentelor de tunning.

Pasionaţii ştiu că niciodată nu vor recupera banii cheltuiţi pentru modificarea maşinilor. Se consolează, în schimb, cu faptul că, atunci cînd se urcă la volan, pretutindeni sunt întâmpinaţi cu respect şi cu invidie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri