Care sunt cele mai aşteptate maşini în 2013

Data publicării:
25122012 20m 20masini-40485

Din cauza declinului pieţei auto în 2012, cei mai mari importatori şi distribuitori se pregătesc pentru un an în care economia este cuvântul de ordine. În acest an, înmatricularile auto au scăzut cu 25 la sută față de anul trecut.

Fie că este voba despre modele noi sau versiuni îmbunătăţite ale autoturismelor deja existente pe piaţă, anul 2013 va aduce unele dintre cele mai aşteptate maşini.

Dacia a anunţat lansarea a două noi modele - este vorba de versiunea break a modelului Lodgy şi de o camionetă ce va avea la bază modelul Logan 2.

Francezii de la Renault pregătesc cea de-a patra generaţie a modelului Clio. Acesta va fi echipat cu un nou model de motor ecologic.

Citröen România a anunţat patru lansări pentru anul viitor. Noul DS3 Cabrio va fi prezentat în martie. Acesta va fi urmat de versiunea îmbunătăţită a modelului Citroen C3 în luna mai. În octombrie, cei de la Citroen au anunţat lansarea noilor modele C4 Picasso şi Grand C4 Picasso.

Şi constructorii germani anunţă noutăţi. Importatorul Opel pregăteşte două noi modele: Adam în martie şi modelul Cascada în luna aprilie.

Cele mai multe lansari le anunţă, BMW Group România. Dealerul va aduce pe piaţa locală noul Mini Cooper Paceman. Maşina va ajunge în România în primul trimestru al anului viitor şi va fi urmat în trimestrul al doilea de BMW Seria 3 Gran Turismo. Atunci va fi lansată şi versiunea îmbunătăţită BMW Z4.

Tot BMW anunţă pentru vara anului viitor lansarea noii generaţii Seria 5, cu modelelor Sedan, Touring şi GT.

Spre sfârşitul anului viitor, BMW va lansa şi modelul X5 şi Seria 4 Coupe.

Anul 2012 a fost unul deosebit de greu pentru piaţa auto din România. Până la sfârşitul lunii noiembrie, vânzările de maşini noi au înregistrat o scădere de 25 la sută, la aproape 67.000 de unităţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri