Cele mai așteptate mașini în România, în 2016

Data publicării:
interior-logan-10-ani-crop-dacia-ro

Cele mai importante noutăţi pentru România vor veni, însă, din uzinele Dacia Mioveni şi Ford Craiova. Dacia ar putea anunţa viitoarele Sandero şi Logan facelift, iar din Bănie, constructorul american va anunţa cel de-al doilea model care va fi produs în România, cel mai probabil următoarea generaţie a SUV-ului EcoSport.

După o absenţă de mai mulţi ani în clasa medie, Alfa revine cu noua Giulia pentru a concura direct cu BMW Seria 3. Lista de concurenţi include Clasa C de la Mercedes-Benz, Audi A4 şi Jaguar XE. Gama va include şi motorizări diesel şi benzină eficiente pentru toate categoriile de clienţi. De asemenea, platforma va fi utilizată şi de către viitorul SUV Alfa.

Audi continuă lansarea de noi modele şi în 2016. Primul pe listă este A5 şi gama sa. Mai întâi coupeul, urmat de limuzina Sportback. Va avea la bază noul A4 lansat în 2015 şi va fi mai uşor şi mai rafinat decât actuala generaţie. În plus, va veni cu un diesel de 2,0 litri care va emite sub 100 de grame de dioxid de carbon per kilometru, fiind printre cele mai eficiente la acest capitol. Alături de A5 mai sunt aşeptate şi S4, versiunea sport a lui A4, noul Q5 dar şi viitorul Q1, cel mai mic SUV din gama germanilor.

Mai multe informații din lumea auto aflați în fiecare sâmbătă, de la ora 10.30, în emisiunea La Volan, prezentată de Bogdan Mirică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri