Corolla facelift, cel mai frumos model Toyota din ultimii ani

Data publicării:
crop

După ce a revizuit cele mai importante modele ale sale pe piața din Europa, adică Auris și fratele mai mare Avensis, Toyota a păstrat ceva și pentru Corolla. Berlina este cel mai popular model Toyota la nivel mondial, fiind disponibil pe 150 de piețe și totalizând 20% din totalul vânzărilor companiei japoneze într-un an.

Poate de aceea constructorul asiatic a păstrat ce era mai bun pentru sedanul compact: liniile adoptate de noua Corolla fac din berlină mai degrabă un concept, decât o mașină de serie.

Partea frontală a fost complet redesenată și dispune acum de o nouă grilă a radiatorului, extrem de discretă, care se prelungește până la nivelul farurilor, și ele mult alungite. Spoilerul a primit o priză de aer mai generoasă, mânerele ușilor au devenit cromate iar jantele de 16 sau 17 inch au acum un design nou.

Blocurile optice posterioare au primit lumini LED, iar linia portbagajului s-a ales și ea cu un element cromat. Clienții vor putea alege între nouă culori de caroserie, printre care Earth Bronze, Tokyo Red și Platinum Bronze.

Noul Toyota Corolla va ajunge în Europa la mijlocul acestei veri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri