Dacia a anunțat când lansează noul Duster și faceliftul pentru Logan și Sandero

Data publicării:
dacia logo

„În septembrie la Paris vom avea Sandero şi Logan facelift. Este vorba de o restilizare la mijlocul vieţii modelului. Pentru un salt puternic aşteptăm noul Duster. Dacia însă nu are o gamă suficient de mare pentru a avea noutăţi în fiecare an“, a spus Laurens van den Acker.

La Geneva, Dacia nu a avut nicio premieră majoră. Marca românească s-a prezentat însă cu noua transmisie robotizată Easy-R şi cu o nouă nuanţă pentru Duster. Începând cu anul acesta modelele Sandero şi Logan sunt dis­ponibile cu noua cutie de viteze fără pedală de ambreiaj atât pentru motorul pe benzină 0,9 TCe, cât şi pentru die­selul 1,5 dCi.

Dacia a înregistrat anul trecut o încetinire a creşterii în Europa, cu un avans de 5,1%, la aproape 383.000 de unităţi, pe o piaţă care a crescut cu aproape 10%. De asemenea, în cadrul grupului, Renault a crescut cu peste 11%, la aproape 878.000 de maşini, brandul franţuzesc fiind cel care a susţinut creşterea grupului. Pe de altă parte, după ce Dacia a pierdut teren în Franţa anul trecut, în februarie marca autohtonă a urcat cu 34%, de trei ori mai repede decât piaţa, iar la nivelul primelor două luni creşterea a fost de 15%, la circa 17.500 de unităţi, mai precizează Ziarul Financiar.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri