Sari la conținut

Dacia Sandero, loc spectaculos în topul înmatriculărilor din UE în luna august

În luna august, la nivelul Uniunii Europene, s-au înmatriculat aproximativ 900.000 de automobile, în creștere cu 5.4% față de aceeași perioadă a anului trecut. Dacia Sandero a reușit să se claseze pe locul al cincilea în topul celor mai bine înmatriculate modele, scrie Automarket.ro.

Cel mai bine înmatriculat model în luna august la nivelul Uniunii Europene a fost Volkswagen Golf, cu 30.986 de unități (+5.1%). Pe locul al doilea se află Renault Clio, cu 16.859 de exemplare (+31.9%), în timp ce ultima treaptă a podiumului este ocupată de Skoda Octavia (15.857 de exemplare, +11.6%).

Luna august a fost una bună și pentru Dacia Sandero. Conform raportului publicat de Jato Dynamics, modelul de la Mioveni a fost înmatriculat la nivelul Uniunii Europene în 13.828 de exemplare (+16.8%). Astfel, Sandero se plasează pe locul al cincilea în topul celor mai bine înmatriculate modele din luna august.

Pe aceeași temă

Cai troieni?

Şeful formal şi şeful real al Guvernului de la Bucureşti au păşit într-un teritoriu cu numeroase necunoscute, în care...