DIGIMATINAL | Mercedes S-Klasse Cabrio, decapotabila cu stil

Data publicării:
vlcsnap-2015-09-03-07h40m20s159


Decapotabila urmăreşte liniile de design ale fratelui coupe, renunţând doar la acoperişul fix, în favoarea unuia retractabil din textil. Acesta este compus din trei bucăţi mobile şi este disponibil în patru culori: negru, bej, albastru închis şi roşu închis.

Deşi este unul dintre cele mai mari acoperişuri textile retractabile existente pe piaţă, el se poate închide sau deschide în aproximativ 20 de secunde, fiind funcţional până la viteze de 60 de km/h.

Interiorul este similar celui pe care îl vedem în cazul variantei coupe, dar vine cu o serie de sisteme create special pentru un model cabrio. Printre ele se află un sistem de climatizare inteligent, denumit Thermotronic, gata să ofere o temperatură perfectă în habitaclu, indiferent de anotimp sau de existenţa acoperişului deasupra capului.

Un model exclusivist, noul Mercedes S-Klasse Cabrio va fi disponibil în momentul lansării alături de numai două versiuni de motorizare. Intrarea în gamă va fi asigurată de S500 Cabrio, care vine cu un V8 de 4.7 litri, cu 455 de cai putere .Clienţii vor avea la dispoziţie şi versiunea S63 AMG Cabrio, care foloseşte un V8 de 5.5 litri, cu 585 de cai putere. Aceasta poate fi combinată şi cu tracţiunea integrală 4Matic, favorizând în acest caz o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în doar 3.9 secunde.

Mai multe informaţii din industria auto puteţi afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Bogdan Mirică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri