Sari la conținut

Două modele noi Dacia, disponibile din aprilie în România

Lansată în 2009, ca serie limitată în gama Sandero, versiunea Stepway a ajuns să se impună atât în România, cât şi la export, vânzările ajungând să reprezinte pe unele pieţe peste 50% din totalul înmatriculărilor modelului Sandero.

Atât rezultatele comerciale, cât şi capitalul de imagine pe care şi l-a construit în timp această versiune specială reprezintă argumentele care au stat la baza deciziei de a include o versiune Stepway şi în oferta modelelor Lodgy şi Dokker”, se arată într-un comunicat Dacia.

Prezentate la ultima ediţie a Salonului Auto de la Paris, aceste versiuni completează gama actuală, fiind dotate cu numeroase echipamente (disponibile în serie sau opţional), precum sistem de navigaţie şi multimedia MEDIA NAV, aer condiţionat, regulator-limitator de viteză (cruise control), asistenţă la parcarea cu spatele.

Lodgy Stepway şi Dokker Stepway sunt disponibile cu motorizări pe benzină şi diesel.

În ceea ce priveşte preţurile, acestea variază între 12.500 euro şi 15.200 euro pentru Lodgy Stepway. În cazul modelului Dokker Stepway, prețurile sunt cuprinse între 13.320 euro şi 14.120 euro.