Duster Extreme, off-roader pur sânge

Data actualizării: Data publicării:
duster icon 2

Divizia braziliană a mărcii Renault a prezentat la Salonul Auto de la Sao Paolo o versiune preparată pentru off-road extrem a lui Duster. Numele său oficial este Duster Extreme Concept și din nefericire nu va fi pusă în vânzare, fiind dezvoltată exclusiv în sens demonstrativ. Și avem de ce să ne pară rău, pentru că, sincer, mașina pe lângă că arată foarte bine este și echipată corespunzător.

458221l
458221l

Vândut în America de Sud sub siglă Renault, Duster s-a prezentat în fața publicului brazilian ca Show Car construit pentru a sublinia potențialul caracteristic al mașinii.

Prototipul dă impresia că poate ataca fără probleme orice fel de teren accidentat, scrie Automarket.ro.

Dacă vehiculul nu va fi pus la vânzare, accesoriile suplimentare, materialele inedite și nuanțele utilizate de Renault vor fi cel mai probabil oferite clienților care își doresc un off-roader accesibil.

Duster Extreme iese în evidență prin garda la sol crescută față de modelul de serie, prin anvelopele dedicate terenului accidentat, jantele cu un singur prezon central și prin cârligul de remorcare montat pe bara față. Mașina oferă un set de lumini LED montate pe plafon, iar spoilerele față și spate au fost modificate serios pentru a sublinia caracterul prototipului.

Inginerii brazilieni au montat pe Duster Extreme un motor pe benzină de 2.0 litri, propulsor care care nu este disponibil în Europa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri