Duster facelift, o mașină pentru toate buzunarele. Modelul este mai ieftin decât versiunea de bază

Data publicării:
525ed51f95f9cfb31a000000

În pofida actualizărilor, Duster are un preț de pornire cu 350 de euro mai mic decât varianta originală. Prețul de bază al SUV-ului construit la Mioveni este de 10.900 de euro cu toate taxele incluse, iar mașina poate fi acum comandată la toți dealerii Dacia din țară.

Pe lângă modificările de design exterior, materializate printr-o nouă grilă frontală, grupuri optice față și spate diferite, Duster vine la interior cu un desen nou al planșei de bord, în timp ce acționarea geamurilor se face acum de pe fiecare portieră.

Marea noutate este însă sistemul de infotainment cu ecran tactil, care conține și navigație, care vine practic gratuit pentru cei care vor comanda versiunea restilizată până la finalul anului în curs.

Dincolo de aceste schimbări, Duster poate fi configurat după personalitatea clienţilor, fiind oferite două pachete speciale - Adventure și Off-road. Primul include protecții laterale și pentru pasajele roţilor, pentru ca cel de-al doilea să integreze un set de praguri laterale și un bull bar.

Dotările pot completa faceliftul cu limitatorul de viteză și senzorii de parcare spate. Pentru motorul nou pe benzină de 1,2 litri și 125 de cai-putere, doritorii trebuie să scoată din buzunar 14.700 de euro, în timp ce versiunea cea mai scumpă a lui Duster, cu dieselul de 1,5 litri și 110 cai, cu tracțiune 4X4, costă 17.000 de euro, cu toate taxele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri