Ford Craiova scoate la concurs 1.000 de posturi

Data actualizării: Data publicării:
ford

Ford Craiova face angajări. De luna viitoare, la uzină vor fi scoase la concurs aproximativ 1.000 de posturi, pentru ingineri şi operatori de bază. Între timp, fabrica se pregăteşte de lansarea noului model, EcoSport.

Secția „Caroserii" trece acum prin schimbări importante. 190 de noi roboți multifuncționali sunt în curs de instalare.

Marcel Vais, inginer senior Secţia „Caroserii”: În secția „Caroserii” este în curs de implementare proiectul pentru producția noului model EcoSport. Se vor monta aproximativ 190 de roboți noi care vor fi roboți de ultimă generație și vor ajuta la mărirea productivității și la creșterea calității produsului.

Schimbări sunt şi în secția „Montaj general”, unde acum se produce un B-MAX la fiecare 100 de secunde.

Marius Cinca, manager Întreţinere & Tehnologie, Montaj General: Și în „Montaj general”, ca și în celelate secții au început modificarile liniilor de fabricație. O modificare majoră a fost la liniile de finiție, care a presupus extinderea acestor linii pentru crearea de noi stații de lucru pentru implementarea noului model EcoSport.

Lansarea producției noului model EcoSport este planificată pentru această toamnă. De la preluarea fabricii din Craiova în 2008, Ford a investit aici până acum peste 1 miliard de euro în producția de vehicule și motoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri