VIDEO | Noul Ford Fiesta, primele imagini oficiale

Data actualizării: Data publicării:
ford icon

Ford a dezvăluit primele imagini cu noua generaţie Fiesta. A opta generație a modelului va avea patru versiuni, dintre care se remarcă Vignale - variantă premium și Active, un model cu gardă la sol înălțată.

f1
f1

Constructorul auto dorește astfel să mulțumească cât mai mulți potențiali clienți. Versiunea premium Vignale va fi acompaniată în gamă de versiunea de exhiparea ST-Line, dar şi de Fiesta Titanium. Nu în ultimul rând, Fiesta va avea și o versiune Active, prin care modelul Ford primeşte valenţe de crossover, scrie Automarket.ro.

Noul model de clasă B vine acum cu o grilă radiatorului împrumutată de la Focus, blocuri optice față cu dimensiuni mai mici și stopuri spate schimbate complet. De asemenea, au mai fost operate modificări la aripile față și spate. Mașina este mai lungă cu 71 de mm și mai lată cu 12 mm decât vechiul model.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La capitolul motorizări, Ford introduce la Fiesta o premieră mondială: motorul EcoBoost de 1.0 litri va fi prima unitate de propulsie cu trei cilindri care va avea funcţie de dezactivare a acestora. Astfel, Fiesta 1.0 EcoBoost va dezactiva unul dintre cilindri la viteză de croazieră, economisind astfel combustibil.

Ford Fiesta este în acest an a doua cea mai vândută mașină de pe piețele majore din Europa, amenințând liderul incontestabil Volkswagen Golf.

Noua generație va putea fi găsită în showroom-uri la începutul verii anului viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri