Sari la conținut

FOTO. Dacia testează noile modele Logan și Sandero cu facelift

4

Foto: Motor1.com

Modificările vin după patru ani de la lansarea celei de-a doua generații a familiei de modele Logan și Sandero. Noutățile aduse automobilelor vor putea fi admirate la Salonul Auto de la Paris din toamna acestui an. 

Este foarte posibil ca unele dintre schimbările apărute pe versiunea de echipare Prestige - semnalizatoarele pe oglinzile laterale, de exemplu - să se regăsească în echiparea standard a mai multor versiuni pe noile modele. De asemenea, Sandero și Logan vor primi mai multe nuanțe de caroserie, scrie Automarket.ro.

Vor exista noutăți și la nivel tehnic, iar unele dintre acestea vizează apariția uneia sau a mai multor motorizări în gama Logan și Sandero. Dacă cele mai puternice motoare existente astăzi în configuratorul celor două modele au 90 de cai putere, toamna acestui an ne va face cunoștință cu motorizări ceva mai puternice care vor trece de o sută de cai putere. Rămâne de văzut dacă motorizarea 1.2 TCe de pe Duster, care oferă 125 de cai putere, va fi una dintre alternativele luate în considerare de inginerii Renault și Dacia la nivel de echipare.

Mai multe fotografii, pe Motor1.com