GALERIE FOTO | BMW a prezentat noua generație a SUV-ului X3

Data actualizării: Data publicării:
icon

BMW a lansat cea de-a treia generație X3. Modelul producătorului german vine cu modificări exterioare, îmbunătățiri la interior, dar și cu varianta X3 M40i, scrie Automarket.ro.

149148l
149148l

Noua generație BMW X3 va fi disponibilă începând cu toamna acestui an și oferă modificări de exterior, un interior îmbunătățit și, pentru prima data, o versiune M. Cea de-a treia generație BMW X3 promite nu doar o prezență sportivă pe asfalt, ci și performanțe bune în off-road. 

Luminile de ceață au fost restilizate, grila față a primit și ea un look revizuit, în timp ce zona posterioară integrează stopuri noi. Noul BMW X3 va fi disponibil în trei versiuni, denumite oficial linii de echipare: xLine, Luxury Line și M Sport. Jante vor fi disponibile cu dimensiuni cuprinse între 18 și 21 de inchi. 

Portbagajul noului X3 măsoară 550 de litri și poate fi până la 1.600 de litri prin rabatarea banchetei spate (40/20/40). 

BMW oferă pentru X3 și cheia denumită BMW Display Key. Aceasta oferă șoferilor informații cu privire la nivelul carburantului din rezervor și numărul de kilometri până la următoarea verificare în service. De asemenea, șoferii vor putea verifica dacă geamurile sunt închise sau nu și vor putea opera sistemul auxiliar de încălzire.

Garda la sol a noului X3 măsoară 204 milimetri, unghiul de atac are 25.7 grade, iar cel de degajare promite 22.6 grade. De asemenea, nemții spun că noul X3 poate trece un vad cu o adâncime de 500 de milimetri.

Pentru început, BMW X3 va fi oferit în trei versiuni de motorizare: X3 xDrive20d, X3 xDrive30d și X3 M40i.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri