GALERIE FOTO. Dacia Duster 2016, la Salonul Auto de la Frankfurt

Data publicării:
dacia duster 2016 9 -1
dacia duster 2016 14
dacia duster 2016 14

Dacia introduce în ofertă, pentru prima dată în România, o cutie de viteze robotizată (automatică), denumită Easy-R. Aceasta este disponibilă pe motorizarea TCe 90 CP, este asociată cu sistemul Stop&Start și dispune de 5 trepte. Cutia Easy-R va fi disponibilă în lunile următoare pe modelele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway.

Propulsorul respectă normele Euro 6 și asigură același consum mixt în compania transmisiei robotizate: 4.9 litri la sută și emisii CO2 de 109 grame pe kilometru.

Noul Duster are un model de jante din aliaj, de 16 inchi, iar culoarea gri olive este înlocuită de verde Altai.

Duster are cele mai multe schimbări la nivelul interiorului. Ornamentele sunt de două tipuri: negru silicon și gri Féderer, iar tapițeriile noi sunt cusute cu ață care are o nuanță discretă de gri. Modificările sunt cel mai ușor de observat la fețele de uși, mânerele portierelor și ornamentele bordului. În plus, comanda sistemului de climatizare a fost restilizată subtil.

Dusterul actualizat are o nouă culoare de caroserie, ornamente interioare noi, mai multe dotări, tapițerii noi și un nou model de jante din aliaj. În plus, Duster primește sistemul multimedia MEDIA-NAV Evolution, cu tot cu o cameră de marșarier. Pe anumite piețe, Dacia va comercializa și o serie limitată „Urban Explorer” a lui Duster.

Dacia aduce şi prima transmisie automată din oferta sa. Transmisia robotizată Easy-R, prima unitate automată din oferta europeană a constructorului din Mioveni, debutează la Salonul Auto de la Frankfurt. Aceasta are cinci trepte de mers înainte și este oferită pentru moment doar cu unitatea 0.9 Tce de 90 CP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri