INTERVIU. Niki Lauda: „Am dus o luptă destul de grea pentru a rămâne în viață”

Data publicării:
niki lauda - GettyImages - 12 sept 2015

Unul dintre cei mai importanți piloţi din istoria acestei competiţii a venit în România în urmă cu o săptămână și a acordat un interviu pentru emisiunea „La Volan”, în care a vorbit despre omul Enzo Ferrari, despre rivalitatea sa atât cu James Hunt, care de altfel a şi fost ecranizată în filmul „Rush”, cât şi cu marele Alain Prost.

Fostul pilot de Formula 1 spune că a pilotat monopostul o jumătate de viață, dar compania aeriană pe care a avut-o a fost o cu totul altă provocare, una foarte dificilă.

După ce a vândut compania aerienă s-a implicat în conducerea echipei Mercedes F1. „Este o altă provocare și nu este deloc ușoară. Până acum ne descurcăm bine, anul trecut am câștigat titlul la constructori”, spune legenda vie a Formulei 1.

Despre actualii piloți din celebra competiție auto spune că Hamilton este cel mai bun, cel mai rapid și câștigă cele mai multe curse.

Niki Lauda este recunoscut în întreaga lume și pentru șepcile pe care le poartă. Despre acestea povestește: ”Am avut una albastră, a fost o greșeală. Acum am numai roșii, pentru că roșie era cea pe care am folosit-o prima dată, să-mi acopere bandajul (după accidentul suferit – n.r.).”   

Am dus o luptă destul de grea pentru a rămâne în viață și am ieșit învingător, dar nu a fost ușor”, a mărturisit Nikki Lauda, întrebat dacă perioada de după accident a fost cea mai dificilă din viața sa.


(Urmăriți interviul integral în materialul video de mai sus)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri