LA VOLAN. 310 km/h pentru Porsche Panamera Turbo S facelift

Data publicării:
porsche

Constructorul german va lansa, la începutul lui 2014, o versiune restilizată pentru modelul sau coupe în patru uşi Panamera Turbo S, care se anunţă o adevărată alternativă de performanţă pe segment.

Noutatea constă în faptul că maşină va primi un surplus de putere de 20 de cai pentru propulsorul său de 4,8 litri twin-turbo, ceea ce îi va îmbunătăţi cifrele dinamice.

În acelaşi timp, este notabil faptul că Panamera Turbo S va avea o lungime mai mare decât modelul actual, cu scopul de a oferi mai mult spaţiu pentru pasagerii aflaţi la interior.

Din punct de vedere estetic, Turbo S va păstra aceleaşi argumente stilistice că şi restul gamei cu facelift: o bară de protecţie faţă revizuită, cu prize de aer mărite şi grupuri optice care au primit tehnologie LED.

De asemenea, schimbările au atins şi partea posterioară, unde luneta este acum mai lungă, iar bară a fost la rândul sau modificată.

Urmând să debuteze în această luna la Salonul Auto de la Tokyo, Porsche Panamera Turbo S facelift va avea un preţ de pornire de peste 180.000 de euro.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri