LA VOLAN. BMW 760Li M Sport, ediţie specială pentru Arabia Saudită

Data publicării:
bmw la volan

Statele din Orientul Mijlociu absorb anual un număr incredibil de maşini de lux, la preţuri la care cei mai mulţi europeni pot doar să viseze, indiferent de statutul social.

BMW a ales Arabia Saudită pentru lansarea unei versiuni limitate a exclusivistului 760Li, care va primi alături şi particulele M Sport. Sub capotă, varianta specială beneficiază tot de motorul V12 TwinTurbo de 544 de cai, având însă jante din aliaj de 19 sau de 20 de inci cu spiţe duble. De asemenea, ornamentele cromate existente pe modelul de bază au fost vopsite acum în negru. La interior, maşina are piele Nappa de mai multe culori, ornamentele sunt realizate din lemn, iar sigla M este amplasată pe capacul portbagajului, praguri şi pe mânerele portierelor.

Cea mai puternică motorizare este V12-le de 6 litri, care dezvoltă o putere de 544 de cai şi accelerează până la 100 de kilometri pe oră în doar 4,6 secunde.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri