LA VOLAN. Consum de 2,1 litri pentru Mercedes C 350e

Data publicării:
MASINA

Prezentat în urmă cu câteva săptămâni, Mercedes-Benz C350e plug-in hybrid este deja pregătit pentru vânzare pe întreg mapamondul începând cu luna martie.

Odată cu acest anunț, oficialii companiei au publicat și prețurile automobilului premium care se va vinde în două variante de caroserie - sedan și break.

Astfel, unul dintre cele mai economice vehicule din lume va fi disponibil pentru comandă începând cu suma de 50.962 de euro pentru versiunea sedan și 52.628 de euro pentru versiunea break.

Prețurile includ TVA. C350e plug-in hybrid este propulsat de două motoare. Unul clasic, cu ardere internă, și unul electric, alimentat de o baterie litiu-ion.

Unitatea principală este un benzinar de doi litri cu patru cilindri care dezvoltă 211 cai-putere, la care se adaugă motorul electric care produce 60 de kiloWați.

Sistemul hibrid care dezvoltă împreună 279 de cai-putere este cuplat, chiar din dotarea standard, la o cutie de viteze automată cu șapte rapoarte.

Atât în versiunea sedan cât și în versiunea break, Mercedes-Benz C350e consumă în ciclu mixt numai 2,1 litri la suta de kilometri. Autonomia exclusiv electrică este de 31 de kilometri. Bateria poate fi încărcată dintr-o sursă externă în maximum două ore, în funcție de sursă. Ambele versiuni dispun ca dotare standard de suspensie pneumatică.

Ca să fiți la curent și cu alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri