LA VOLAN. Crossoverul Citroen C-Cactus urmează să fie lansat la Geneva, în mai puţin de o lună

Data publicării:
cactus

Evident, încă nu a fost vorba de lansarea oficială propriu-zisă, ci de o prezentare video prin intermediul Internetului. Oricum, nu mai este mult nici până la momentul în care mașina va fi arătată în realitate publicului larg. Acest lucru urmează să se producă în martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Ceea ce surprinde este faptul că modelul pe care Citroen îl va introduce în curând în producția de serie este aproape identic cu versiunea concept dezvăluită în trecut de producătorul din Hexagon. A fost păstrat inclusiv sistemul „Airbumps”, adică acele capsule de aer integrate în ornamentele de la exterior, menit să protejeze mașina la coliziuni minore produse în parcări sau la stop.

Ceea ce n-a fost încă dezvăluit este prețul la care va fi comercializat C-Cactus. Cei de la Citroen păstrează secretul până la Geneva. În orice caz, este de așteptat ca acesta să aibă un cost de achiziție sensibil mai mic decât alte modele ale aceluiași producător, mai ales că, la un moment dat, s-a vorbit chiar de posibilitatea unei concurente directe cu modelele actuale de la Dacia.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri