LA VOLAN. Lamborghini Huracan, gata de lansare

Data publicării:
huracan

Regele a murit, trăiască regele! Cam aşa poate fi parafrazată decizia celor de la Lamborghini, care au hotărât că, la doar câteva luni de la momentul în care au produs ultimul exemplar din legendarul Gallardo, să aducă un înlocuitor pe măsură pentru acesta.

Numele noii senzaţii de la Sant'Agată Bolognese era deja cunoscut: este vorba de noul Lamborghini Huracan, care va propune însă performanţe dinamice superioare predecesorului său.

Cu toate că prezentarea oficială va avea loc în cursul săptămânii următoare, se ştie deja că bolidul italian va fi pus în mişcare de un motor V10 de 5,2 litri, care va dezvoltăa o putere maximă de 610 cai la puţin 8.000 de turaţii. Transmisia este asigurată de o cutie automată cu dublu ambreiaj şi şapte trepte.

Viteză maximă a lui Huracan va fi de 325 de kilometri pe oră, în timp ce pentru atingerea barierei de 100 de kilometri va avea nevoie de doar 3,2 secunde.

Toate aceste cifre sunt posibile în condiţiile unui consum mediu de 12,5 litri, în timp ce motorizarea este compatibilă Euro 6.

Iar pentru că o asemenea maşină se respectă, Huracan va oferi trei moduri diferite de setări ale direcţiei, suspensiei şi felului în care răspunde motorul, în funcţie de condiţiile de drum, fiecare putând fi selectat prin simplă apăsare a unui buton.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri