LA VOLAN. McLaren MP4-12C, mașină de poliție în Dubai

Data publicării:
dubai

Mai concret, cam o dată la trei-patru luni, Poliția in Dubai face câte o achiziție spectaculoasă, strângându-se până acum în parcul său auto modele precum Lamborghini Aventador, Audi R8, Mercedes SL 63 AMG, Nissan GT-R, Mercedes G-Klasse Brabus, Ferrari FF, Aston Martin One-77 și Mercedes SLS AMG. După ce le-a prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Dubai, arabii au promis că nu se vor opri aici, iar acum avem și dovada.

Zilele trecute, aceștia au achiziționat un McLaren MP4-12C, un model care livrează o putere totală de 616 cai și care poate atinge suta de kilometri în doar trei secunde. Viteza maximă limitată electronic la 333 de kilometri se anunță mai mult decât suficientă pentru a face față pe generoasele autostrăzi din Emirate, așa că investiția de aproximativ 200.000 de euro pare justificată. Mai ales dacă ne gândim că prețul lui Aston Martin One-77 se ridică la aproape trei milioane de euro.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri