LA VOLAN. Panou digital pentru Audi TT

Data publicării:
audi-3

Încă de la prima sa apariție din 1999, Audi TT a fost un vehicul revoluționar. Aspectul avangardist a șocat la finalul secolului trecut, pentru ca ulterior mașina să rămână în topuri prin permanentele inovații tehnologice făcute de la o generație la alta.

Nici versiunea care va fi lansată în martie, la Salonul Auto de la Geneva, nu face excepție. Noul model vine cu o noutate absolută, reprezentată de un interior modificat puternic, dar într-un mod în care nimeni nu se aștepta.

Mai concret, proiectanții de la Ingolstadt au decis să renunțe la ecranul central cu funcții de navigașie și multimedia, mutând toate caracteristicile acestuia în zona instrumentelor de bord. Este vorba de o contopire a instrumentelor într-unul singur, mai ușor de citit de cel de la volan în momentul rulării pe șosea.

Astfel, șoferul poate alege între două afisaje, dintre care unul cu vitezometru și turometru în față, și un mod infotainement, unde hârtile sistemului de navigație preiau cea mai mare parte a ecranului și instrumentele virtuale ale mașinii sunt afișate mai mici.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri