LA VOLAN. Primul van off-road de la Volkswagen

Data publicării:
vw

Asta se poate întâmpla atunci când unui mare constructor de van-uri și microbuze, cum este Volkswagen, îi vine ideea de a pune tracțiune integrală pe un urmaș al celebrului Transporter, dubița care a făcut istorie în clasa ei timp de peste trei decenii.

Dincolo de alte noutăți, standul Volkswagen de la Salonul Auto de la Geneva a impresionat și prin apariția unui concept denumit Multivan Alltrrack.

După cum îi spune și numele, mașina este o utilitară, care a primit însă câteva implanturi de efect. Cel mai important dintre acestea este transferarea tehnologiei 4Motion la nivelul transmisiei, ceea ce schimbă automat caracterul mașinii într-un microbuz cu certe valențe off-road.

Modelul prezentat în Elveția a primit și jante de 19 inci, plus alte câteva elemente stilistice care îi accentuează ideea de forță și putere. În plus, îl vom vedea în curând pe Multivan Alltrack în producția de serie.

La interior, scaunele au fost învelite în piele și există mai multe inserții de lemn, în timp ce sistemul de infotainment are un ecran tactil de 8 inci. Pentru a fi pus în mișcare, Multivan Alltrack Concept folosește resursele unui propulsor turbodiesel de 2 litri, care dezvoltă 180 de cai putere.  

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri