LA VOLAN. QUANT e-Sportlimousine, un concept auto venit din Liechestenstein

Data publicării:
Quant eSportlimousine Geneva2014

Industria auto este văzută drept terenul propice pentru încercări noi în domeniul surselor de energie alternative. Segmentul electric a fost îmbrățișat în ultimii ani de aproape toți producătorii importanți, iar unele zvonuri vorbesc chiar și despre niște tendințe ale celor de la Dacia în viitorul apropiat pe această zonă.

Probabil că la fel a sunat și raționamentul care a determinat o firmă din Liechtenstein, specializată pe dezvoltarea de tehnologii de stocare a energiei să se orienteze către zona vehiculelor.

Cei de la nanoFLOWCELL s-au gândit să prezinte nici mai mult, nici mai puțin decât o mașină cu un design ultra-îndrăzneț, cu toate că experiența în domeniu este egală cu zero.

Evident, conceptul ar urma să fie pus în mișcare de un motor electric, mașina fiind denumită QUANT e-Sportlimousine.

Lungimea acesteia, de aproximativ 5,1 metri este comparabilă cu cea din segmentul premium reprezentat de BMW Seria 5 și de Mercedes S-Klasse, dar asta nu împiedică deloc ca senzația emanată să fie una de super sportivitate. În orice caz, câtă vreme nu este rodul unei colaborări cu vreo firma mare, șansele să devină realitatea sunt mici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri