LA VOLAN. Renault Captur, maşina anului 2014. Automobilul poate citi singur mail-urile

Data publicării:
renault

Cincisprezece ani au trecut de la prima ediție a concursului „Mașina anului în România”, organizat de Asociația Presei Auto din România, iar de momentul aniversar a profitat Renault Captur.

Crossover-ul cu accente de gadget urban a întrunit sufragiile celor mai mulți dintre votanți, iar cu 155 de puncte s-a clasat pe prima poziție a clasamentului.

Portivit organizatorilor, principalele argumente ale modelului de clasa B sunt inovațiile practice adaptate în premieră pentru segmentul său, designul distinctiv, posibilitățile variate de personalizare, alături de tehnologiile multimedia de ultimă generație și de motorizările performante și eficiente.

Daca e să vorbim doar de inovațiile multimedia pe care Captur le aduce pe segmentul său, este suficient să pomenim de conexiunea la Internet pe care o oferă tableta integrată multimedia R-Link, care permite citirea mail-urilor în timp ce te afli la semafor. Sau de senzorul care îți spune cât de poluat este aerul de afară sau ce anume trebuie să faci în timp real atunci când ești la volan pentru a avea un parcurs cât mai ecologic.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri