LA VOLAN. Seat Leon SC, prețuri pentru România

Data publicării:
seat-1

Cu particula SC alăturată denumirii inițiale, modelul are un preț de pornire de la 13.890 euro cu TVA inclus, asta pentru o versiune de 86 de cai. Varianta Seat Leon SC de 105 cai pleacă de la 14.647 euro cu TVA inclus, cu mențiunea că în ambele cazuri, mașina este echipată cu un motor 1,2 TSI, cuplat unei transmisii manuale cu cinci trepte.

În ceea ce priveşte TSI-urile, Seat Leon SC aduce motoarele 1,4 TSI si 1,8 TSI, ultimul disponibil cu o putere de 180 de cai. La rândul său, motorizarea 1,4 TSI livrează 140 de cai. Gama de motorizări include şi dieseluri turbo, de 1,6 şi 2 litri, care ajung să ofere până la 184 CP.

Chiar și cu trei uși, Seat Leon SC oferă un portbagaj de 380 de litri, în timp ce spațiul interior a rămas aproape nemodificat, fiind disponibile cinci locuri pentru pasageri. Trenul de rulare presupune existenta unei suspensii tip McPherson pe puntea față și o bară de torsiune pe puntea spate pentru modelele mai cuminți, în timp ce versiunile dotate cu peste 150 de cai vor primi o punte spate tip multi-link.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri