LA VOLAN. Seria 4 de la BMW se îmbogățește cu al treilea model: Gran Coupe

Data publicării:
wallpaper-1920x1200-05

Până nu demult, ideea de coupe se referea exclusiv la modelele cu două portiere. Între timp însă, apariția unor modele cu patru uși care păstrează cu exactitate aceeași arhitectură a generat termenul de grand coupe. Este acum și cazul ultimului sosit în cadrul Seriei 4 a celor de la BMW, pentru că, peste mai puțin de o lună, portofoliul celor de la BMW se va îmbogăți cu un nou model.

Constructorul de la Munchen îl va aduce în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva pe Seria 4 Gran Coupe, model care păstrează aceleași dimensiuni ca cele ale versiunii coupe cu două uși, primind însă un supliment de 30 de milimetri la capitolul înălțimii.

Nu pare mult și nici nu este, dar această valoare de doar 3 centimetri contribuie la crearea unui spațiu ceva mai generos, precum și la apariția unui portbagaj mai încăpător.

Motorizările noului model vor fi în număr de cinci, dintre care trei vor fi pe benzină și două diesel.

Aspectul de coupe este întărit la exterior de geamurile fără rame, în timp ce dacă mașina este văzută frontal, practic nu poate fi făcută diferența față de modelul cu două uși.

Interiorul este, de asemenea, identic cu cel existent pe restul modelelor BMW, iar viitorii clienți vor putea opta între tracțiune spate sau integrală, cu două variante de transmisie automată, cu șase sau opt viteze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri