LA VOLAN. Subaru WRX urmează să își dezvăluie identitatea ca produs de serie

Data publicării:
subaru

Cum constructorul japonez a fost mai mult decât reţinut cu informaţiile înaintea lansării oficiale, se ştie cu certitudine doar faptul că maşină va beneficia de celebrul sistem de tracţiune integrală All Wheels Drive. De asemenea, WRX va primi sub capotă un motor de 2,5 litri care va dezvoltă în cea mai cuminte variantă a sa o putere de 265 de cai, în timp ce versiunea de performanţă WRX ŞTI va oferi circa 300 de cai.

Subaru WRX nu va fi însă un simplu model, ci va reprezenta baza de design pentru viitoarea generaţie Impreza, pentru ca elementele sale de caroserie să fie pe viitor extinse şi la celelalte modele Subaru.

Versiunea arătată la Frankfurt, WRX Concept, a primit o grilă masivă de tip fagure, blocuri optice cu design nou şi linii foarte puternice pe toate părţile. În condiţiile în care această se va transformă acum într-un model de serie, Subaru a anunţat că va aduce în faţă publicului şi un nou concept de design.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri