LA VOLAN. Tehnologie alternativă pentru Rolls-Royce

Data publicării:
rolls-1

Cine ar fi crezut că un producător de lux precum Rolls-Royce s-ar fi putut gândi vreodată să folosească tehnologie alternativă pentru mașinile sale? Și totuși, iată că vântul schimbării a cuprins și marca britanică deținută în ultimii ani de germanii de la BMW.

În mod evident, motivul nu ține de nevoia de economie, pentru că cine își cumpără un model Rolls-Royce nu se gândește la consum. Emisiile de noxe sunt însă în prezent prea mari, așa că acestea nu se vor mai încadra în viitorul apropiat în limitele legale. Așa că responsabilii companiei britanice au cerut ajutorul celor de la BMW. Bavarezii au probat deja cu succes tehnologia în cazul modelelor i8 și X5 eDrive.

Cei de la Rolls-Royce sunt conștienți de faptul că implementarea respectivei tehnologii va ridica prețul mașinilor, dar nu-și fac griji din această cauză. Potrivit acestora, clienții Rolls-Royce sunt extrem de fideli și nu-și abandonează marca favorită indiferent de costuri.

Totodată, englezii au recunoscut că nu ar fi putut recurge la această soluție tehnică dacă nu ar fi avut parte de avantajul parteneriatului cu BMW.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri