Mașini noi cu discount de 7.000 de euro

Data publicării:
targ auto romaero

Una dintre mașinile de vânzare are interior din piele si 500 de cai putere, iar cel care nu se multumeşte cu o poză şi o vrea în garaj va beneficia şi de o reducere de 4.500 de euro.

Un discount mai mare se oferă doar pentru modele care ies din producţie.

„Avem un model care va fi schimbat în curând, se numește Clasa E, este o mașină etalon pentru marca Mercedes și pentru această mașină avem și o ofertă extraordinară de preț, până la 7.000 de euro reducere”, spune George Niţache, reprezentantul unui dealer auto.

O reducere a aproape 4.000 de euro oferă şi cei de la Suzuki, de la 13.000 la 9.000 de euro. Puteţi ieşi chiar mai ieftin dacă vă cumpăraţi maşina prin Programul Rabla.

Cu oferte bune se laudă şi unul dintre dealerii Skoda şi Seat, două dintre mărcile implicate în scandalul Dieselgate: reduceri de aproape o mie de euro. Unii clienţii spun însă că discountul ar fi de fapt mai mic.

La Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii a avut loc şi o premieră. Italienii de la Fiat au prezentat noul model Aegea în România. Maşina, care se vrea un concurent pentru Dacia Logan, va fi produsă în Turcia, iar românii o vor putea cumpăra abia la începutul anului viitor.

Salonul Auto va fi deschis publicului până pe 11 octombrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri