Maybach Pullman, superlativul Mercedes

Data publicării:
mercedes-maybach-pullman-3-1

Numele Maybach este dus mai departe de Clasa S, vârful de gamă al celor de la Mercedes-Benz. Producătorul german a alăturat acest brand versiunii Pullman și astfel a obținut o limuzină de superlux în adevăratul sens al cuvântului. Noul Maybach Pullman are o lungime de 6,5 metri, fiind cu un metru mai lung decât cealaltă limuzină a companiei, Mercedes-Maybach 600. Doar ampatamentul măsoară cât un vehicul din clasa compactă. Automobilul dispune de opt locuri, câte patru fotolii confortabile așezate față în față.

Interiorul limuzinei este îmbrăcat în piele de cea mai bună calitate, iar pasagerii au la dispoziție un televizor cu diagonala de 47 de centimetri cu sistem de sunet surround 3D.

La capitolul motorizare, în schimb, nu se poate vorbi de posibilitatea unor opțiuni. Mercedes-Maybach Pullman dispune de un singur propulsor, dar care este cel mai performant motor produs de germani. Acesta este un V12 de șase litri pe benzină care dezvoltă 530 de cai-putere și un cuplu de 830 de Newtoni/metru.

Și cum luxul costă, trebuie să știți că un exemplar în versiunea standard pornește de la 500.000 de euro și poate ajunge la peste un milion de euro pentru versiunea blindată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri