Ministrul Transporturilor, motociclist de paradă

Data publicării:
masini-1

Giganţii şoselelor şi-au ambalat motoarele şi au pornit la drum, însoţiţi de motociclişti.

Au fost conduşi, tot drumul - din nordul Bucureştiului - până în centru şi retur, de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

După defilare, camioanele şi motociclete au fost trase pe dreapta ca să poată fi studiate de curioşi.

Liviu Costache, şofer de camion: „Este un camion foarte confortabil, te simţi odihnit la volan. Lumini, frânele. Are an de fabricaţie 1976”

Costache Liviu, şofer de camion: „Sunt un şofer de modă veche, îmi place să mă murdăresc şi să simt, să trăiesc zgomotul motorului.”

Camioanele decorate cu diverse desene şi inscripţii au atras cel mai mult atenţia.

Asta pare cea mai interesantă, cu desene mai multe.”

***

Tot respectul pentru cei care investesc, sunt nişte bani foarte, foarte mulţi.”

***

Acest camion a fost refăcut cu 30 de mii de euro.”

Valentin Bretean, şofer de camion: „Se face totul de mână, handmade, la noi la Arad - începând de la carbon, piele, pictură, vopsit, tot. Ministrul Transporturilor le-a dat şi un răspuns şoferilor care s-au plâns de lipsa autostrăzilor şi de starea proastă a drumurilor.”

Dan Costescu, ministrul Transporturilor: „Le-am promis ceea ce li se promite demult: să continuăm cu viteză şi mai mare construcţia de autostrăzi, în afară de frumuseţe - uitaţi-vă ce gardă mică au toate camioanele, le trebuie şi nişte autostrăzi perfecte.”

E cale lungă însă de la promisiuni la fapte: în acest an, deocamdată, nici măcar un kilometru de autostradă nu a fost dat traficului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri