Noul Hyundai i20, disponibil în România. Care sunt preţurile maşinii

Data publicării:
noul-hyundai-i20-hyundai-motor-ro

Hyundai i20, hyundai-motor.ro

"Integral redefinit faţă de versiunea anterioară, lansarea noului i20, aflat la a treia generaţie, marchează şi reînnoirea completă a gamei, toate modelele Hyundai comercializate în Europa fiind relansate în ultimii cinci ani", se arată într-un comunicat al Hyundai Auto România, citat de Mediafax.

Noul Hyundai i20 este disponibil pe piaţa locală cu două motorizări, benzină şi diesel, care respectă normele de poluare Euro 6 privind emisiile de noxe.

Capacitatea portbagajului a crescut cu 10% faţă de generaţia anterioară, iar maşina dispune de tehnologii care nu se regăsesc în echiparea altor automobile din segmentul B, precum sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare.

Tehnologia standard pentru versiunile de echipare i20 disponibile în România include şase airbag-uri, închidere centralizată cu telecomandă, computer de bord, aer condiţionat şi radio compatibil MP3.

Hyundai Auto România, parte a grupului Ţiriac, deţinut de omul de afaceri Ion Ţiriac, este reprezentantul mărcii în România din anul 1994 şi aduce pe piaţă opt modele Hyundai, din gama autoturismelor şi a autovehiculelor comerciale uşoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri