Noul VW Tiguan, disponibil România. Costă cu trei mii de euro mai puțin decât vechea generație

Data publicării:
ww1 1

SUV-ul compact al mărcii are un preț de pornire de 24.900 de euro cu toate taxele incluse. Pentru această sumă, clientul primește un vehicul cu motorizare 2.0 TDI de 150 cai-putere, în versiunea Trendline. Cutia disponibilă pentru această configurație este una manuală cu șase rapoarte, iar tracțiunea este 4x2.

Cei care preferă tracțiunea integrală trebuie să plătească puțin peste 26.000 de euro.

Vârful de gamă vine cu echiparea Highline și are sub capotă un motor pe benzină de doi litri care livrează 180 de cai-putere. Acesta este cuplat la o cutie de viteze DSG, iar tracțiunea integrală este standard. Pentru această versiune trebuie să scoateți din buzunar 33.100 euro.

Noul Tiguan poate fi comandat în showroom-urile Volkswagen, iar comenzile vor fi onorate începând cu luna mai a acestui an.

Scurtă prezentare

În comparație cu vechea generație, noul Tiguan a crescut în lungime cu șase centimetri, în lățime cu trei centimetri și este cu 3,3 centimetri mai scund. 

Ampatamentul a fost mărit cu 7,6 centimetri pentru a oferi mai mult confort pasagerilor spate. Spre sfârșitul anului, noul Volkswagen Tiguan va fi oferit și în versiune cu șapte locuri.

Mulțumită ampatamentului mai mare decât cel al primei generații Tiguan, noul model se laudă cu un portbagaj de 521 de litri. Capacitatea poate fi mărită până la 617 litri dacă bancheta spate este glisată înainte. Dacă rabatăm bancheta cu totul, portbagajul noii generații Tiguan oferă o capacitate de încărcare de 1.656 de litri.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri