Noutăți pe două roți. Cele mai noi motociclete și biciclete sunt prezentate la Romaero

Data publicării:
moto

Cei care vor să-şi cumpere o motociclă au de unde alege. La salon sunt atât modele de mare viteză, cât şi de oraş sau teren accidentat. Andreea are 24 de ani şi a venit cu prietenul său să vadă dacă îşi găseşte ceva pe plac.

„Am venit să găsesc o motocicletă care mi se potriveşte”, spune Andreea.

„O motocicletă cu dublu ambreiaj, o motocicletă destinată traficului urban, celor care vor să facă şi drumuri lungi, să meargă şi prin oraş, poţi merge în regim automat sau standard, aşa că îi ajută şi pe cei care au multă experienţă, dar şi pe începători”, explică Adrian Buzducelu, dealer motociclete.

Pe lângă motociclete, scutere, echipamente şi accesorii diverse, vizitatorii pot vedea şi demonstraţii şi cascadorii.

Cei care nu sunt amatori de mare viteză îşi pot alege o bicicletă. Un domn din Piteşti a venit la târg cu biciclete confecţionate din lemn. Până acum doar francezii şi germanii s-au bucurat de ele

„E făcută manual. Munceşti zi de zi la ea cam două luni jumătate. Lemnul e greu de prelucrat să faci un obiect aşa complex”, spune Mihai Lixandra, producător.

Iar doamnele care vor să fie la modă îşi pot alege un model de bicicletă importat tocmai din California.

„Fetele sunt foarte interesate de produse, sunt foarte frumoase şi colorate. Multe dintre echipări sunt foarte uşor de folosit”, afirmă Alexandru Iuteş, importator.

Salonul rămâne deschis până duminică seara. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri