Opel Karl Rocks: Trăsături de SUV pentru un model de oraș

Data publicării:
New Opel KARL ROCKS

Noul Opel KARL ROCKS este un autovehicul de dimensiuni mici cu aspect elegant și dotări superioare ca ale unei mașini mult mai mari și adesea mult mai scumpe. Automobilul mini poate face față provocărilor zilnice ale traficului urban, dispunând de un design modern și comportament SUV.

New Opel KARL ROCKS
New Opel KARL ROCKS

Click pe foto pentru a vizualiza toate imaginile

Noul Opel KARL ROCKS, care va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Paris, prezintă o asemănare puternică cu un SUV veritabil și împărtășește multe calități cu această clasă de autovehicule, printre care poziția de ședere ridicată, care asigură o vizibilitate mai bună și un acces mai ușor în habitaclu.

În plus, KARL ROCKS păstrează caracterul practic al modelului Opel KARL, având cinci uși, cinci scaune, dimensiuni compacte și un volum maxim al portbagajului de peste 1.000 de litri până la acoperiș, ceea ce îl face autovehiculul ideal pentru un public larg de locuitori ai orașelor. 

Optimizările inteligente și subtile aduse designului diferențiază modelul KARL ROCKS de majoritatea rivalilor săi din segmentul A și în definitiv și de ruda sa, Karl. Șinele de acoperiș argintii funcționale, barele de protecție față și spate cu plăcuțe de protecție integrate (primele incluzând și proiectoare de ceață), pasajele roților față și spate și jantele din aliaj de 15 inch, în două culori, se îmbină perfect cu elementele de design care se extind în sus spre partea din spate.

Caracterul de autovehicul de teren și personalitatea dinamică sunt evidențiate în plus de creșterea cu 18 mm a gărzii la sol, asigurând o vizibilitate mai bună în traficul urban aglomerat sau când admirați priveliștea de pe drumuri de țară. Garda la sol ridicată aduce, de asemenea, alte avantaje - KARL ROCKS se poate aventura dincolo de drumurile asfaltate și aborda mai bine suprafețele denivelate. În plus, creșterea de 18 mm facilitează urcarea și coborârea din autovehicul.

Atmosfera de autovehicul de teren asigurată de designul exterior se continuă și la interior datorită tapițeriei unice din material textil „Favo” pentru scaune. Designul amintește de fagurele de miere și este disponibil exclusiv la KARL ROCKS.

Sistemul standard Radio R 300 sau sistemul opțional Radio R 4.0 IntelliLink, care aduce universul smartphone-urilor la bordul KARL ROCKS cu ajutorul Apple CarPlay sau Android Auto, permite navigația prin Hărți Apple sau Google Maps. Alternativ, Navi IntelliLink 4.0 oferă un sistem de navigație integrat. Oferta în materie de conectivitate a modelului KARL ROCKS este completată de asistentul personal de service și conectivitate Opel OnStar care îl face cel mai bine conectat autovehicul mini de pe piață.

Cele cinci uși garantează acces ușor la scaunele față și spate, iar cele cinci scaune le permit chiar și familiilor să se bucure de elegantul autovehicul mini cu fler de SUV de la Opel. Iar atunci când este nevoie, scaunele din spate cu rabatare standard în raport de 40/60 pot fi pliate complet, asigurându-i modelului KARL ROCKS un volum total al portbagajului de 1.013 litri până la acoperiș.

Modelul este disponibil cu toate dotările de siguranță și confort. Modul City” reduce efortul de la efectuarea manevrelor de direcţie cu o apăsare de buton (începând cu nivelul de echipare Enjoy), facilitând semnificativ manevrarea în traficul aglomerat al orașelor. Asistentul la parcare este, de asemenea, disponibil și ajută șoferul în timpul parcării prin emiterea unui semnal de avertizare sonor când autovehiculul se apropie de obstacole la deplasarea în marșarier. Tempomatul cu limitator de viteză reglează viteza de deplasare, fapt extrem de util în traficul complicat din oraş și în zonele rezidenţiale cu limită de viteză de 30 km/h.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri