Povestea de dragoste a americanilor cu SUV-ul

Data actualizării: Data publicării:
suv

Americanii îşi reînnoiesc povestea de iubire cu maşinile de teren. Dacă în ultimii ani producătorii au încercat să-i atragă pe clienţii din Statele Unite cu modele mai mici, mai practice şi mai eficiente, acum revin la marea dragoste. SUV-urile stau la loc de cinste la salonul auto de la New York.

Maşini de teren mai mari, mai compacte, echipate după ultimele tendinţe sau chiar înzestrate cu inteligenţă artificială, americanii au de unde alege.

Până şi constructorii cu reputaţie doar în clasa de automobile mici, rapide şi foarte scumpe au modele care să satisfacă preferinţele clientelei din Statele Unite.

Jeff Schuster, analist: Totul se învârte în jurul SUV-urilor anul acesta. Sunt lansate foarte multe modele noi. Asta îşi doresc clienţii, iar constructorii nu fac decât să le ofere ceea ce îşi doresc.

Experţii spun că, în următorii cinci ani, numărul modelelor SUV va ajunge la 180. Anul trecut erau numai 118.

Michelle Krebs, analist: Oamenii cumpără SUV-uri pentru că sunt practice. Şi sunt şi versatile. Poţi schimba poziţia scaunelor, dimensiunea portbagajului. Oamenii au mai multă încredere când sunt la volanul unei astfel de maşini.

Vânzările de maşini de teren s-au dublat în Statele Unite din 2010 încoace.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri