Sari la conținut

Prea multă tehnologie strică. Ce a pățit proprietarul unui Tesla Model S

Tesla Model S este una dintre mașinile cu cele mai avansate tehnologii ale momentului. Acesta este și unul dintre motivele pentru care mulți decid să cumpere un astfel de automobil. Există însă și o serie de situații, izolate ce-i drept, în care tehnologia te poate încurca.

tesla

I s-a întâmplat unui american care locuiește în Las Vegas. Acesta a plecat cu propriul Tesla Model S la o plimbare prin canionul Red Rock. Întrucât a decis să lase cheile mașinii acasă, a folosit funcția de deschidere și pornire a mașinii cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil.

În plin deșert, americanul a coborât din mașină să facă niște fotografii fără să realizeze că motorul se va opri. Când a revenit la volan, pornirea mașinii a devenit imposibilă pentru că rețeaua de telefonie mobilă nu avea acoperire, iar aplicația nu a reușit să comunice cu serverul Tesla pentru a comanda mașina. Astfel, șoferul și soția sa au rămas izolați în mijlocul pustietății.

A fost nevoie ca femeia să meargă aproape trei kilometri pe jos pentru a reuși să găsească o rețea telefonică și să le ceară unor prieteni să le aducă cheile mașinii.

Sursa: Automarket.ro

Pe aceeași temă

Poveste despre două realităţi

MADRID - Fraza de început a romanului Poveste despre două orașe de Charles Dickens își păstrează universalitatea până...