Primele informații despre Duster cu 7 locuri. Când va fi lansat

Data actualizării: Data publicării:
duster

Noua generație Dacia Duster este așteptată să debuteze anul acesta. SUV-ul își va face apariția și în varianta de caroserie cu șapte locuri, cel mai probabil în anul 2018, scrie Automarket.ro.

duster

Unul dintre cele mai populare modele Dacia se apropie de finalul carierei. Actuala generație a SUV-ului Duster va ieși la pensie în lunile următoare, locul său urmând să fie luat de o generație complet nouă.

Jurnaliștii de la AutoExpress susțin că Dacia are în plan și o variantă ceva mai mare a lui Duster, denumită Grand Duster și așteptată să își facă apariția în 2018, la un an distanță de la lansarea modelului standard.

Pentru a primi un nou rând de scaune, SUV-ul va crește în dimensiuni cu aproximativ 20 de centimetri, până la 4.7 metri. Și versiunea standard a lui Duster este așteptată să crească până la 4.5 metri.

Gama de motorizări ar urma să fie preluată de la Duster-ul cu cinci locuri și să includă un benzinar de 1.2 litri turbo, dar și un diesel de 1.6 litri dCi, înlocuitorul deja bătrânului 1.5 dCi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri