Salon auto de lux la Beijing, cu număr limitat de clienți

Data publicării:
Salon

Beijing este în aceste zile raiul pasionaţilor de maşini scumpe. Mărci de renume, precum Ferrari, Maserati sau Rolls Royce le-au atras atenţia jurnaliştilor de specialitate şi vizitatorilor.

„Vorbim de un număr limitat de clienţi pe piaţa din China, ştim pe toată lumea personal şi ne pasă de fiecare în parte”, spune Torsten Muller-Otvos, director executiv Rolls Royce

Timp de nouă zile, cei mai bogaţi chinezi vor avea ocazia să-şi adauge în colecţie unele dintre cele mai frumoase maşini. Și nu sunt deloc puține - vorbim de sute de modele, iar aşteptările producătorilor sunt mari pentru perioada următoare.

Cred că piaţa auto din China va deveni una matură, lucru pe care-l consider normal, un lucru la care trebuia să ne aşteptăm. Această piaţă se va dezvolta şi ne va oferi o perspectivă foarte bună, spune Torsten Muller-Otvos.

O perspectivă care se traduce prin vânzări şi mai mari, iar o dovadă este situaţia înregistrată anul trecut. În 2013, în China s-au vândut 22 de milioane de maşini, o creştere cu 14 procente faţă de anul anterior.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri