Salonul Auto de la Sibiu 2013 se desfăşoară în aer liber. „Automobilul inteligent”, tema ediţiei cu numărul XIV

Data publicării:
salon auto sibiu

Tehnologii auto de ultimă generaţie, sute de cai putere şi maşini inteligente cu preţuri accesibile: este priveliştea de care au parte cei care vizitează în aceste zile centrul istoric al Sibiului. Aici se desfăşoară unul dintre cele mai spectaculoase saloane auto în aer liber din Europa de Est. 12 dealeri auto de renume au adus în burgul medieval din inima Ardealului ultimele modele lansate pe piaţă.

De la primele ore ale dimineţii, sute de oameni au venit să admire cele 80 de maşini expuse în Piaţa Mare din Sibiu. Printre ei, domnul Bela, un turist din Ungaria care a privit cu interes o limuzină de peste 50.000 de euro. „De obicei optez pentru maşinile franţuzeşti, dar acesta este un model foarte bun. Îmi plac maşinile hibrid”, spune clientul.

Tema ediţiei cu numărul XIV a Salonului Auto din Sibiu este „Automobilul inteligent”. Cei 12 dealeri auto prezenţi le-au oferit vizitatorilor ocazia să testeze cele mai performante automobile dotate cu tehnici de siguranţă şi pentru protecţia mediului.

Înainte de a scoate bani din buzunar pentru o maşină inteligentă, împătimiţii de automobile au cercetat modelele în detaliu.

Din fericire, clientul din ziua de azi pune din ce în ce mai mult preţ pe maşinile inteligente”, apreciază Ovidiu Jurcă, reprezentantul unui dealer auto. O maşină inteligentă porneşte de la 14.600 de euro, fără TVA, mai spune acesta.

Automobilele expuse la Salonul Auto din Sibiu au preţuri care pleacă de la 5000 de euro şi ajung la aproape 100.000 de euro, iar evenimentul ia sfârşit duminică seara.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri